Home

Welkom op de website van de Stichting Reanimatieonderwijs Bergen op Zoom

WelkomDagelijks hoort u wel eens dat er ergens sprake is geweest van een hartstilstand.
U moet er toch niet aan denken dat u hierbij aanwezig geweest bent en dat u later moet zeggen: ‘’Had ik maar een cursus gevolgd!’’
Reanimeren kan iedereen leren zonder vooropleiding.

Per week worden ongeveer 300 mensen buiten het ziekenhuis getroffen door een hartstilstand, een reden te meer om direct hulp te kunnen bieden, immers de overlevingskans neemt enorm toe als er binnen 6 minuten begonnen wordt met de reanimatie en zo mogelijk gebruik wordt gemaakt van een Automatische Externe Defibrillator (AED).

Reanimeren leert u in twee dagdelen van 2 uur, in groepjes van 8 tot 10 personen.

Ook u kunt in zo’n groepje geplaatst worden en wij beschikken over een locatie waar u van harte welkom bent en de koffie/thee voor u klaar staat.

Als u als organisatie of instelling op uw eigen locatie een training wilt laten verzorgen, is dit ook mogelijk. De enige spelregel is dat u minimaal 8 cursisten heeft en maximaal 10.
Daarnaast moet er een ruimte zijn waar wij reanimatiepoppen op de grond kunnen leggen en de rest wordt geheel in overleg met u geregeld.

Treft u op deze site niet alle gewenste informatie aan, schroom niet en laat het ons weten. Onder contact ziet u hoe simpel dit gaat.

 

 

Laatst aangepast (vrijdag, 10 november 2017 16:39)